Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Στο καπάκι -- Bottle caps decor ideas

Καπάκια βρίσκεις παντού! Με τα καπάκια μπορείς να μεταμορφώσεις ότι μπορείς να φανταστείς. Ρίξε μια ματιά λοιπόν..
Bottle caps you can find everywhere! With them you can decorate anything you imagine. So take a look ..


Η επιφάνεια του τραπεζιού μετατρέπεται σε ένα σούπερ καλοκαιρινό ψηφιδωτό τραπεζομάντιλο
The table top is transformed into a super summer mosaic tableclothΜεταλλικά καπάκια στολίζουν υπέροχα τον τοίχο της κουζίνας σου, προσθέτοντας στυλ
Bottle caps decorate beautifully you kitchen's wall, by giving style.


Η τεχνική είναι απλή :

χρειάζεσαι:
καπάκια, κόλλα για πλακάκια, ρευστοκονίαμα, πριονωτή σπάτουλα, σπάτουλα από καουτσούκ για στοκάρισμα και ένα σφουγγάρι

1. Απλώνεις με την πριονωτή σπάτουλα μια λεπτή στρώση κόλλας πλακιδίων στην επιφάνεια που επιθυμείς, και την οργώνεις με τα «δόντια» της σπάτουλας. Άπλωσε την κόλλα τμηματικά, για να μπορείς να δουλέψεις καλύτερα.

2. Άπλωσε τα καπάκια πιέζοντάς τα μέσα στην κόλλα σχηματίζοντας σχέδια, ή απλά άπλωσέ τα το ένα δίπλα στο άλλο. Προσοχή μην βουλιάξεις τα καπάκια μέσα στην κόλλα.

3. Αφού καλύψεις ολόκληρη την επιφάνεια που θέλεις, χρησιμοποίησε το κονίαμα, τοποθετώντας την απαιτούμενη ποσότητα στη σπάτουλα για στοκάρισμα και άρχισε να το πιέζεις στην επιφάνεια ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα από τα καπάκια. Φρόντισε να πάει παντού, ακόμα και στις γωνίες.

4. Χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο σφουγγάρι, καθάρισε την επιφάνεια -στα σημεία που έχει καπάκια- από το κονίαμα και αφήστε το να στεγνώσει. Έτοιμο

 {για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το blog της αγαπημένης μου Έλενας}Όταν ήμουν μικρή μάζευα καπάκια για να παίξω, τώρα που μεγάλωσα μαζεύω καπάκια για να διακοσμήσω.. Εσύ? Μάζευες καπάκια?
4 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...