Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ανανέωση το Σαββατοκύριακο -- Weekend Renewal




Το σαββατοκύριακο έφτασε και όσοι διαθέτεται χρόνο και μέχρι 30€, πάρτε ιδέες για να ανανεώσετε το μπάνιο σας! Μπορεί να μην ...  υποδέχεστε κόσμο σ' αυτό, όμως το μπάνιο είναι το πιο προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού σας, και φυσικά το βασικό δωμάτιο χαλάρωσης..


The weekend arrived and those who have time and down to 30€, get ideas to refresh your bathroom! Maybe not ... welcoming guests to it, but the bathroom is the most personal room in your house, and of course the main room of relaxation ..







Αλλάξτε το καθρέπτη του μπάνιου σας.. Αν έχετε παλιές μεγάλες κορνίζες vintage προσαρμόστε τες πάνω στον καθρέπτη. Αν δεν έχετε, προμηθευτείτε από παλιατζίδικο η μαγαζιά με κορνίζες, με λιγότερο από 25. Μπορείτε να βάλετε και περισσότερους από έναν.




 

Εύκολα και ανέξοδα κάντε ένα αντικείμενο κύριο σημείο του μπάνιου σας, είτε αυτό το έχετε ήδη σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού σας, είτε χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο με μικρό κόστος. Ένα πλαστικό σωσίβιο, φαναράκια, καλάθια κρεμασμένα με κεριά, μια γυλάλα με ένα χρυσόψαρο είναι μερικά από αυτά..






Χρησιμοποιείστε πρωτότυπα αντικείμενα και αποθηκεύστε τα πράγματά σας. Καλάθια για τις πετσέτες σας, χρησιμοποιημένα βάζα,  παλιά αντικείμενα που μπορείτε να τα βρείτε παντού και με ελάχιστα χρήματα.













Χαμηλώστε το φως, ανάψτε ένα κερί και απολαύστε το καινούριο σας μπάνιο.




                                                                               Καλό δημιουργικό σαββατοκύριακο
   
                                                                                       
thanks
1 2 3 4 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...