Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα πρώην εστιατόριο-- An ex-restaurant



Στην Τουρκία, ένα παλιό εστιατόριο στον τέταρτο όροφο του διάσημου Misir Apartmani, ένα μυθικό κτήριο της Κωνσταντινούπολης που φιλοξένησε το γιο του πρίγκιπα της Αιγύπτου και πλήθος εμπορικών καταστημάτων και γραφείων, μετατράπηκε ριζικά σε ένα διαμέρισμα που ακολουθεί ένα σύγχρονο και εναλλακτικό τρόπο ζωής.


In Turkey, an old restaurant on the fourth floor of the famous Misir Apartmani, a fabulous building in Istanbul hosted the son of Prince of Egypt and many shops and offices, radically transformed into an apartment below a modern and alternative lifestyles.





Ένα μίγμα από προτότυπες λύσεις και χρώματα. Σώματα βαμμένα στους τόνους του γκρι, σωλήνες βιομηχανικού τύπου που ‘’κρύβουν’’ τα ηλεκτρικά καλώδια, ένα μεγάλο πλαίσιο κόκκινων γραμμών στο τοίχο να δίνει στο δωμάτιο νέες διαστάσεις, δύο μεγάλοι καναπέδες Chesterfield, ο ένας στραμμένος προς το παράθυρο και μία κόκκινη πολυθρόνα να δίνει έναν αέρα προηγούμενων δεκαετιών.



Μια μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία περικυκλωμένη από καρέκλες διαφορετικού στυλ και χρώματος, μια ποικιλία εκλεκτών σύγχρονων επίπλων, μια μεταλλική κατασκευή που φιλοξενεί το κρεβάτι και την wardrobe, ένα μπάνιο βιομηχανικού τύπου που δημιουργεί την ψευδαίσθηση κορνίζας με το πράσινο χρώμα στο τοίχο και το κόκκινο stencil, αλλά και μία ανοιχτή και φιλόξενη κουζίνα που εκμεταλλεύεται τα εμφανή υδραυλικά του χώρου για αποθήκευση, δίνουν στο διαμέρισμα έναν αέρα new vintage.





via 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...