Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Φθινοπωρινή διακόσμηση -- Fall decoration

Σάββατο σήμερα, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να διακοσμήσεις το σπίτι σου για το φθινόπωρο! Φύλλα δέντρων, κολοκύθες, κάστανα, μήλα, σε αποχρώσεις του καφέ, του πορτοκαλί, μωβ και ώχρας, δίνουν φθινοπωρινή όψη στο χώρο!


Saturday today, take the time to decorate your home for fall! Tree leaves, pumpkins, chestnuts, apples, in shades of brown, orange, purple and ocher, give autumnal look to space!
Get inspired! 

Happy weekend!








Καλό σαββατοκύριακο!
 


| photos via  fun.kyti.me & pinterest meriseimorion.de |

4 σχόλια:

  1. Τι όμορφες ιδέες! Λάτρεψα το στολισμό στο φωτιστικό με τα πλατανόφυλλα!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμαααααααααααααν δεν ξερω ποιο να διαλεξω.........αραγε οι κολοκυθες βαμενες αντεχουν ποσο?..........αμα δεν φαν καμια απο μπαλα των κοριτσιων χαχαχχα.....θα ζησουν αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΓΡ ΘΕΤΙΚΕΣ!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ!!ΙΣΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ :p ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΤΙΚΗ/ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!!ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ..!!ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ !!!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΓΡ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ!!! :)

    xoxo Stefania :)
    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719
    http://instagram.com/colorfulblast_steff

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...