Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καλώς ήρθες Άνοιξη -- Welcome Spring


Καλή σας εβδομάδα! Από αύριο πρωτομαγιά, καλωσορίζουμε και επίσημα την άνοιξη.
Όσοι λοιπόν από 'σας έχετε την δυνατότητα να αποδράσετε στην εξοχή και να αφήσετε για λίγο την πόλη μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα!


Have a nice week! Of first of May tomorrow, and we officially welcome spring. 
Those from you,who have the chance to escape to the country and leave the city for a while do not forget to get the necessary!  

Οργάνωσε ένα πικ νικ με φίλους, φτιάξε λιχουδιές από το σπίτι ή ψήσε (με προσοχή!)
Να έχεις μαζί σου αρκετές κουρελούδες αν δεν θες να φας στο γρασίδι


Organise a picnic with friends, make some goodies from your home or bake (be careful!). Take along your rug if you don't want to eat on the grass.

Χρησιμοποίησε ξύλα που θα βρεις και σχοινί και φτιάξε μια κούνια που  θα κρεμάσεις σε ένα δέντρο ή κρέμασε μια αιώρα, την οποία μπορείς να φτιάξεις από δύο κομμάτια σχοινί (θα τα δέσεις παράλληλα μεταξύ τους) και μία κουρελού (που θα τυλίξεις γύρω-γύρω από τα σχοινιά αφήνοντας χώρο στην μέση)

Use pieces of wood and rope to do a swing that you will hang in a tree or hang a hammock.

Μην ξεχάσεις να μαζέψεις λουλούδια για το πρωτομαγιάτικο σου στεφάνι( μπορείς να καλύψεις το σύρμα και παράλληλα να στερεώσεις και τα λουλούδια με κορδέλα)

  
Do not forget to pick flowers for your May-spring wreath (you can cover the wire and while fixing the flowers with ribbon)


Καλή πρωτομαγιά και καλό μας μήνα!!


{1 2 3 4} 

4 σχόλια:

  1. Καλό μήνα σου εύχομαι και καλή πρωτομαγιά!!!Υπέροχες οι προτάσεις σου για όσους μπορούν να πάνε στην εξοχή!Ειδικά την αιώρα τη λάτρεψα!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες εικόνες!!
    Καλό μήνα να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Έλλη μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο! Πανέμορφη ανάρτηση... η ιδέα για την αιώρα είναι φοβερή!! Εμείς την πρωτομαγιά πήγαμε στην εξοχή, δεν κάναμε πικ νικ αλλά μαζέψαμε λουλούδια και φτιάξαμε ένα όμορφο και πολύχρωμο στεφάνι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Marvelous, what a webpage it is! This blog gives useful data to
    us, keep it up.

    Feel free to surf to my weblog: travel

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...